A Valentin-napról elég vegyesen oszlanak meg a vélemények: van, aki szereti és van, aki soha nem tartja meg. De azoknak, akik idén mégis szeretnének egy kicsit romantikázni Valentin-napon, van pár tippünk, hogyan dobhatják fel a hálószobát és Kedvesük hangulatát szuper dekorációkkal!

Valentin-napi hálószoba dekorációk

Ezeket az ötleteket nemcsak Valentin napon, hanem bármikor felhasználhatod, amikor szeretnél kettesben lenni a pároddal, hiszen lehet, hogy épp ezek a praktikák élesztenek majd fel egy kialvóban lévő tüzet, vagy éppen csak kiszakít kicsit Titeket a szürke hétköznapok mókuskerekéből.

Íme, Valentin-napi dekorációs tippjeink:

1. Dekorációs ötlet Valentin-napra: világítás

A romantikus hangulat érdekében használj hangulat-világítást, attól függően, hogy mennyit akartok látni egymásból! Ha nincs külön ilyen lámpád, megteszi az éjjeli lámpa is, feldobva egy új, kézzel készített burával, vagy néhány karácsonyfa égővel.2. Dekorációs ötlet Valentin-napra: gyertyák

A gyertyák fokozzák az intimitás érzését. Válassz illatos, relaxációs darabokat, kisebbeket-nagyobbakat, ilyenkor ezekből sosem elég. Akár gyertyákkal is helyettesítheted a hangulat-világítást. Csoportosítsd őket a szoba sarkaiba, hogy még jobb hatást érj el!

3. Dekorációs ötlet Valentin-napra: sötétítő

Húzd be a sötétítőket, vagy engedd le a redőnyöket, hogy valóban csak kettesben legyetek. Így könnyebben ki tudsz kapcsolódni is.

Ha azonban úgy érzed, az otthon melegsége előtt szívesen elkényeztetnéd Partnered, akkor egy Valentin-napi vacsora a tökéletes meglepetés! Ez esetben pedig a romantikus hangulatú Bohém Étterem a legjobb választás, ahonnan még nagyobb élmény lesz majd hazatérni otthonotokba az ínycsiklandó finomságok elfogyasztása után!

Valentin-napi dekorációk hálószobába

4. Dekorációs ötlet Valentin napra: tükrök

Erre az alkalomra kivételesen helyezz el tükröket a hálószobában, ami visszatükrözi majd a gyertyafényt és nagyobb mélységet ad a szobának.

5. Dekorációs ötlet Valentin-napra: függönyök

Ha lehet, tegyél fel Valentin-napi sötétítőt, hogy még hangulatosabb legyen a hálószoba, vagy ha erre nincs lehetőséged, akkor díszítsd a meglévőt kis szívecskés kiegészítőkkel – ám nem csak a függönyt díszítheted, hanem az egész szobát, de csak szolidan!

6. Dekorációs ötlet Valentin-napra: ágynemű

Az ágynemű nyilvánvalóan központi szerepet játszik a dekorációban, hiszen főként ott zajlanak az események. Válassz selyem, vagy szatén anyagból készültet, hogy még kényelmesebben teljen az éjszaka. Színben is tegyél kivételt: ha nem is illik a szobába a piros, ezen a napon nézd el magadnak. Gyertyákkal és egyéb kiegészítőkkel nem lesz feltűnő, főleg nem fél homályban.Valentin-napi dekorációk hálószobába

7. Dekorációs ötlet Valentin-napra: színek

Aki szereti a Valentin-napot, ilyenkor mindent megtesz a tökéletes megjelenésért. De nem szabad túlzásba vinni sem a színeket, sem a dekorációt. Ne csak a piros színt használd, keverd rózsaszín és fehér árnyalatokkal is, valamint arannyal és ezüsttel is kiegészítheted, hiszen ezektől csak ünnepibb lesz a szoba.

8. Dekorációs ötlet Valentin-napra: retro darabok

Ha szereted a régi, romantikus filmeket, csempéssz belőle a hálószobába is, mondjuk egy nagy tükör, vagy ágytakaró, esetleg párna formájában. De nem csak a szobát díszítheted retro darabokkal, hanem az öltözeted is.

9. Dekorációs ötlet Valentin-napra: baldachin

A baldachin is egy remek romantikus kiegészítő, ám vigyázni kell, hiszen nem mindenki díjazza. Erről is nagyon megoszlanak a vélemények. Puhatold ki a párodtól, hogy tetszik-e neki, és csak azután vágj bele egy baldachin „építésbe”.

10. Dekorációs ötlet Valentin-napra: zene és pezsgő

Utolsó lépésként válogass össze egy albumot a legszebb romantikus zenékből, amely segít ráhangolódni az estére. És természetesen ne feledkezz meg a pezsgőről és eperről sem, hiszen ezek alap darabok!

Vélemények

vélemény