Készíts te is magadnak saját kezűleg különleges gyertyatartókat! Nézd meg melyik a 3 legszebb de legegyszerűbb gyertyatartó, amit nagyon egyszerűen elkészíthetsz!

A 3 legszebb gyertyatartó, amit saját kezűleg készíthetsz el

Kötözött gyertyák – amit saját kezűleg készíthetsz el!

Nagyon rusztikus hatást kölcsönöz, ha egy vékonyabb kötelet vagy spárgát körbetekersz egy szélesebb, nagyobb gyertyán. Én mindenképpen ajánlanám, hogy vegyél segítségül egy széles ragasztószalagnak vagy festőszalagnak a megmaradt tartóját és erre tekerd fel a spárgát.

Ez az egyik legegyszerűbben elkészíthető gyertyatartó. Könnyen hordozható így és bármikor készíthetsz pár pillanat alatt egy újat. Ráadásul ha leégne a gyertya, ezt másikra is nyugodtan használhatod, így akár évekig is funkcionálhat számodra.

A 3 legszebb gyertyatartó, amit saját kezűleg készíthetsz el

Befőttesüveg gyertyatartó – amit saját kezűleg készíthetsz el!

Végy egy szép befőttesüveget és tegyél bele egy gyertyát. A tetejét kösd át spárgával és rögzíts hozzá egy szép levendulaszárat. De ilyen téli időben fenyőágat is használhatsz, azzal is nagyon jól mutat. A tetejéhez erősíthetsz bőr szíjat egy erős ragasztóval, így hordozhatóvá válik a lámpásod. Bármerre jársz otthonodban, viheted magaddal, így felidézheted a régi korok emlékét, mikor még nem volt áram és esténként a házban a meggyújtott petróleum lámpással lehetett eljutni a hálószobától a fürdőszobáig.
Ez az egyszerű, de mégis melegséget idéző lámpás nagyon kellemes hangulatot idéz elő otthonodban, hiszen nem csak mutatós darab, de rendkívül praktikus is mobilitása miatt.

A 3 legszebb gyertyatartó, amit saját kezűleg készíthetsz el

A 3 legszebb gyertyatartó, amit saját kezűleg készíthetsz elHajlított réz gyertyatartó – amit saját kezűleg készíthetsz el!

Ennek a művészi gyertyatartónak, amennyire egyszerű az elkészítése, annyira mutatós darab is! Ha van egy kis izmod, akkor nagyon könnyen véghez viheted a hajlítási projektet. Rendkívül plasztikus elem, így nem lesz nehéz dolgod a formázással.

Akár egy ebédlőasztal közepén is nagyon mutatós darabbá válhat, de az éjjeli szekrényedre vagy a komódra téve kimondottan hangulatos hatása van még úgy is, hogyha nem gyújtod meg.

Ha nem sikerül kézzel megoldanod a hajlítást, akkor használj nyugodtan fogót, de vigyázz, nehogy megsértsd vagy megkarcold a réz felületét!

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Vélemények

vélemény