Nincs már egy kis szabad hely sem a lakásodban? Nem férnek el rendesen a cuccaid? Zsúfolt, kellemetlen hangulatot okoz a sok holmi? Akkor változtass ezen, tippjeink segítségével!

Tedd egymásra!

Sok lakásban a fürdőszoba is egy kicsi helyiség, viszont egyre többen vásárolnak szárítógépet a mosógép mellé, de van, akinek még mosogatógépe is van. Erre a problémára itt egy egyszerű megoldás: tedd egymásra őket, egy polcrendszer segítségével! (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail

Emeletes ágy

Az emeletes ágy még mindig nem ment ki a divatból és valószínűleg nem is fog. Ha kicsi a gyerekek szobája ez egy remek megoldás lehet, de ha kicsit nagyobb, akkor is érdemes ezt a típust választani, hiszen így több hely marad a játékra. (A kép csak inspiráció!)
phpthumb_generated_thumbnail-1

Építs a lépcső alá

A lépcső alatti helyet (persze csak ha van) sokan nem használják ki, pedig ide is többféle megoldás létezik: szekrényt, polcot, íróasztalt vagy bicikli tárolót is építhetünk alá! (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail-2

Tolóajtók

Akik kis lakásban laknak, azoknak ismerős lehet az „ajtó becsuk, másik kinyit és bemegy” szindróma – azaz mikor túl sok helyet foglalnak az ajtók és állandóan nyitogatni-csukogatni kell őket, hogy átjuss egy másik helyiségbe. Válassz ezért inkább harmonika vagy beépíthető tolóajtót, sokkal praktikusabb! (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail-3

Gurulós bútorok

Egy gurulós komód, kanapé vagy fotel azért praktikus, mert ha mondjuk, tornázni szeretnél otthon, könnyen nagyobb teret tudsz csinálni magadnak. De ha vendégek érkeznek, akkor is sokkal könnyebben át lehet rendezni a lakást, hogy kényelmesebben elférjenek. (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail-4

Tárolós ágy/kanapé

Egy tárolós ágy vagy kanapé rengeteg kacatot, nem szezonális ruhát, játékot és egyéb dolgokat elrejthet, anélkül, hogy bárki is észrevenné, így kis lakásba ez mindenképp egy előnyös választás. (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail-5

Mágneses tároló

Lakberendezési üzletekben és nagyobb áruházakban kaphatók úgynevezett, mágneses tárolók, melyet csak fel kell szerelni a falra és „hozzátapasztani” a késeket, villákat és egyéb evőeszközöket. Helytakarékos, hiszen a konyhában a falat általában nem díszíti semmi, ez pedig még jól is néz ki! (A kép csak inspiráció!)

phpthumb_generated_thumbnail-6

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!

Vélemények

vélemény